Constructie en plaatwerk bij Metaal - Art

Plaat en constructiewerk - oog voor detail

Maatwerk is het kernwoord van onze onderneming. Of het nu gaat om eenvoudig plaatwerk of zeer specialistische constructies, het vak­manschap staat nadrukkelijk ten dienste van de klant. In de nabewerking zijn we onderscheidend. Afwerking op het hoogste niveau, is de standaard.

  • Alles onder één dak
  • Feiloze afwerking
  • Snelle levertijden

Divers en kwalitatief

Standaard werkzaamheden zijn er bij ons niet. Ons jonge goed opgeleide team houdt van diversiteit. Hun passie voor metaalbewerking komt het best uit de verf in een breed pallet van werkzaamheden. Kleine kans dus, dat we je niet verder kunnen helpen. Prototypes, kleine of grote series worden in grote zorgvuldigheid vervaardigd. Dit doen we rechtstreeks vanaf aangeleverde tekeningen, maar ook in de aanloop naar- en in het ontwerpproces zelf, nemen we graag het voortouw.

Stap 1: Inventarisatiegesprek In dit gesprek beginnen we bij het doel en werken we het idee stapsgewijs in detail uit. Hiervoor is het vaak het makkelijkst om een afspraak te maken bij ons op kantoor. Vaak lopen we voor verschillende materialen ook even de werkplaats in.
Stap 2: OfferteDe offerte ontvang je per mail, of we bespreken die bij ons op kantoor.
Stap 3: Ontwerp en tekening door Metaal-ArtDe werkvoorbereider gaat aan de slag met de tekeningen. We starten pas met de productie als je hierop akkoord hebt gegeven.
Stap 4: ProductieLaseren, kanten, lassen, slijpen. Uiteindelijk draait het om de metaalbewerking. Bijna alle werkzaamheden vinden plaats in onze eigen werkplaats in Amersfoort.
Stap 5: CoatingVoor sommige doeleinde is een feilloze finish gewenst. Vaak leent een poedercoating zich hier uitstekend voor.
Stap 6: LeveringDe producten kunnen bij ons worden afgehaald of worden bezorgd.
Stap 1: Aanleveren tekeningDe tekening ontvangen we het liefst in DXF of STEP formaat. Maar ook met een PDF of een simpele schets kunnen we goed uit de voeten. Handig om ook alvast de gewenste levertijd door te geven, dit kan namelijk invloed hebben op de kosten.
Stap 2: OfferteDe offerte ontvang je per mail, of we bespreken die bij ons op kantoor.
Stap 3: ProductieLaseren, kanten, lassen, slijpen. Uiteindelijk draait het om de metaalbewerking. Bijna alle werkzaamheden vinden plaats in onze eigen werkplaats in Amersfoort.
Stap 4: CoatingVoor sommige doeleinde is een feilloze finish gewenst. Vaak leent een poedercoating zich hier uitstekend voor.
Stap 5: LeveringDe producten kunnen bij ons worden afgehaald of worden bezorgd.

Offerte op maat

Gebruik ons aanvraag formulier voor stalen deuren & kozijnen en we nemen binnen een werkdag contact met je op.