Constructie & plaatwerk

Zoekt u een betrouwbare partner voor constructies en het bewerken van plaatmateriaal? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Ontdek wat er bij ons allemaal mogelijk is.

Winkel en horeca inrichting

Metaal-Art heeft al vele winkel- en horecagelegenheden mogen voorzien van een nieuwe inrichting. Het meubilair in uw onderneming vormt als het ware uw eerste visitekaartje. Het is de eerste indruk die uw klanten of gasten krijgen wanneer ze binnen komen en is dus erg belangrijk.

Openhaarden, barbecues & kachels

Is barbecuen ook zo'n grote hobby van u? Of houd u ook van de warmte van vuur? Wij maken custom made barbecues, rookovens, openhaarden, pizzaovens en kachels.

Drempelhulpen

Metaal-Art heeft al vele op maat gemaakte drempelhulpen vervaardigd voor gemeentes, horeca gelegenheden, winkels en particulieren. Bestel gemakkelijk een drempelhulp voor uw drempel en ben verzekerd van jaren plezier!

Meubels

Altijd al een eigen ontwerp willen laten maken voor jou interieur? Custom made, handgemaakt, uniek en helemaal zoals jij het bedacht had!

Trappen en Balustrades

Bent u op zoek naar een stalen trap en/of balustrade in uw bedrijfspand, kantoor of voor uw huis? Heeft u een mooie trap of balustrade gezien en wilt u uw huidige trap laten vervangen? Eén ding is zeker, met een Metaal-Art stalen trap of balustrade haalt u iets unieks in huis.

Stalen deuren & kozijnen

Stalen deuren en kozijnen; stijlvol, tijdloos, chique, duurzaam en handgemaakt door Metaal-Art!