Pagina niet gevonden

404

Pagina niet gevonden

Oeps.. Je bent op een pagina beland die niet (meer) bestaat. Ga terug naar de home pagina.


Terug naar home

Team staalbewerkers

Meet the team

De helden van Metaal-Art

Lees hier uitgebreid wie wij zijn, waar we goed in zijn en wat wij het liefst doen.

ARTHUR

Eigenaar & Oprichter

Arthur! Als vliegende keep is hij het hart van Metaal Art. Hij houdt de standaard hoog; de afwerking van de stalen producten moet perfect zijn, met een verrassend goede Service. Als vriend en collega zorgt hij ervoor dat niemand iets te kort komt. De ambacht komt uit zijn tenen. Waar het 9 jaar geleden begon in een schuurtje, is hij daar op zaterdag nog steeds niet weg te slaan.

JORDY

Eigenaar

Met deze man heeft Metaal Art stappen gemaakt. Niet alleen een mooi product, maar ook een sterke organisatie. Jordy! Onze expert, die niet alleen op technisch, maar ook op esthetisch vlak met je kan meedenken. Een bevlogen persoon en een sterke sparringpartner met als doel het project te brengen naar een hoger niveau. Als je met iemand een afspraak kunt maken, dan is het wel Jordy. Zijn Levensmotto: “Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today”.

RYANNE

Office manager

Onze altijd opgewekte creatieve denker die houdt van regelen. Ryanne stelt orde op zaken! Of het nou gaat om de Socials of ons eigen interieur. Het moet er gelikt uit zien! Als fijnproever houdt ze van lekker eten en mooie materialen. Vol enthousiasme is ze in de hectische wereld van de mannen de perfectioneerde noot. Een publiek geheim: zingen kan ze ook nog!

BAS

Projectleider

Een engineer in hart en nieren, complexe vraagstukken….leg het maar bij Bas neer. Hij creëert een goede harmonie tussen de wensen van de klant en de technische uitvoering. Exclusieve trappen, beloopbaar glas, automatische luiken, dit is uniek specialisme waar hij zich in thuis voelt. Trouwens, lekker retro; verder vind je deze plantenliefhebber ook vaak op zijn Solex of klussend aan zijn Kever.

QUINTEN

Allround Lasser & Monteur

Het Metaal Art DNA stroomt door zijn aderen; Dit is Quinten. Als doorgewinterde kracht van Metaal Art is hij vooral bij onze klanten te vinden om een stalendeur of trap tot perfectie te monteren. Tijdens het lassen, want ja dat kan hij ook, spat de passie voor metaalbewerking ervan af. Een leuk weetje: Als vaste volkszanger op de vrijdagmiddagborrel is Quinten niet te missen.

BAS

Allround Lasser & Monteur

Deze nuchtere alleskunner komt altijd thuis met resultaat. Bas klaart de klus! Door zijn brede ervaring in techniek weet hij met creatieve oplossingen de montage naar zijn hand te zetten. Hij houdt van sleutelen, kwalitatieve producten en gaat voor een high end afwerking. Weet je: Hij is gek op Frankrijk, spreekt de taal en ook voor authentieke Franse gerechten kan je bij hem terecht.

TIM

Projectleider

Van meten, ontwerpen tot montage, hij heeft overal kaas van gegeten en leidt het project in goede banen; Dit is Tim. 3 telefoontjes tegelijk, kort op de bal en een allemansvriend. Vertaalt in zijn ontwerpen de wensen van de klant tot een mooi en vooral werkend resultaat. Het is ook een grapjesmaker…..

LUUK

Allround Lasser & Monteur

Vanaf dag 1 is hij erbij. Met meer dan 500 succesvolle montages op zak en oog voor detail is hij het fundament van Metaal Art. Luuk! Monteren en lassen: hij kent het vak als geen ander. Een mensenmens, altijd vrolijk, twee rechter handen en erg grappig. Daarnaast kan hij een knap staaltje skiën.

ROY

Allround Lasser & Monteur

Deze harder werker maakt de meters op de complexere projecten. Roy is een oermens, wild kamperen, hout hakken, schieten met pijl & boog, maar vooral maken! 2 rechter handen, mooie materialen en dan ontstaat er iets moois. Leuk weetje: Door weer en wind een uur naar het werk fietsen doet hij dagelijks zonder blikken en blozen.

JIMMY

Sales

Heb je Jimmy al gesproken? In het eerste contact met Metaal Art is dit je man! Deze sociale sportfanaat is geïnteresseerd in je plannen en vertelt je wat hij voor je kan betekenen. Dat helpen is hem trouwens op het lijf geschreven. Naast zijn werk voor Metaal Art is hij Buddy voor mensen met een beperking. Zijn lijfspreuk: ‘’Hakuna Matata’’ maak je geen zorgen, alles komt goed’.

Wil je ook bij ons komen werken?

Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie waarbij je met je team elke dag een unieke uitdaging aangaat? Een team van jonge en professionele collega’s. Waarbij plezier en samenwerken de norm is Solliciteer dan bij ons op één van onze vacatures!

Ik wil werken bij Metaal-Art
Team staalbewerkers

Klanten helpen bij Metaal-Art

Contact

Contact opnemen met Metaal-Art

Wij ontwerpen en maken exclusieve metalen trappen, deuren, kozijnen, meubels, balustrades en vloerluiken in onze werkplaats in Amersfoort. Metaal-Art kan met staal alle kanten op. Wil je weten wat we allemaal kunnen maken? Neem contact met ons op voor een unieke creatie van staal op maat. Je kan ons bellen, mailen of gewoon langskomen.

033 879 5526

Bellen

info@metaal-art.nl

Mailen

Heliumweg 18 3812 RE Amersfoort

Google Maps

Onze tevreden klanten

Tientallen reviews op Google, alle vijf sterren!


Eigenaren Metaal-Art

Over ons

Over ons

Welkom in onze withete wereld

Welkom in onze withete wereld vol vonken, vuur, lasers en vooral heel. veel. staal. Wij zijn Metaal-Art, metaalbewerkers uit Amersfoort. In onze werkplaats  ontwerpen en produceren we bijzondere stalen producten. Stalen trappen, deuren, kozijnen, balustrades en nog veel meer. Neem contact met ons op voor een unieke creatie van staal op maat.

Lassen bij Metaal-Art
Staalbewerken bij Metaal-Art

Metaal-Art: trotse metaalbewerker uit Amersfoort

Alles uit metaal halen, daar draait het om bij Metaal-Art. Ons hoofdkwartier vind je in het hartje van Nederland: Amersfoort. Daar vonkt en spettert het iedere week. We zijn met 12 enhousiaste metaalbewerkers. Echte makers, met 2 rechterhanden en scherpe ogen. Zij werken voor klanten in heel Nederland aan exclusieve interieurs.
Metaal-Art opende in 2013 de deuren. Of eigenlijk, de deur. Want metaalbewerker Arthur Brekelmans startte Metaal-Art in zijn eigen schuur. Daar maakte hij metalen onderdelen voor machines, maar ook meubels voor familie en vrienden. Die hebben blijkbaar genoeg reclame gemaakt. Metaal-Art groeide snel!

Er is sinds 2013 veel veranderd. Inmiddels hebben we alle ruimte in onze productiehal in Amersfoort. Daar maken we onze custom stalen constructies klaar voor montage. Misschien wel voor jouw huis of kantoorpand?


Eigenaren Metaal-Art
teamwork Metaal-Art

Geen concessies op kwaliteit

Kwaliteit krijg je alleen met aandacht. We werken met 3D-modellen, lasersnijders en krachtige machines. Toch blijft het mensenwerk. Laat je ons iets maken? Dan weet je zeker dat iemand iedere verbinding kritisch heeft bekeken. Metaal-Art gebruikt A-kwaliteit materialen, kiest slijtvaste onderdelen en maakt jouw stalen constructie tot één onwrikbaar geheel.


Contact opnemen

Machtig maatwerk met metaal

Jij hebt het in je hoofd. Wij gaan het maken. Zo simpel is het. Maatwerk met staal is onze specialiteit. Staal heeft alle eigenschappen die we willen. Het heeft kracht, karakter en kan in onze handen iedere vorm aannemen.

Met verschillende behandelingen (bijvoorbeeld poedercoating) past staal in iedere omgeving. Strak, zwart industrieel, roestvast blinkend of roestig landelijk. Je kunt alle kanten op.

Beperk je niet in je ideeën. Een vaag idee is ook prima. We denken met je mee, en komen sowieso met een tof ontwerp!

3D-ontwerp

Ontwerp, montage en productie onder één dak

Bij Metaal-Art zijn we niet afhankelijk van andere partijen. We ontwerpen en produceren al onze stalen producten zelf. Onze werkvoorbereiders, ontwerpers en metaalbewerkers werken iedere dag samen. Ze kunnen snel met elkaar schakelen.

Dat heeft voordelen voor jou als klant. Jij profiteert van heldere afspraken en strakke planningen. En je hebt maar één aanspreekpunt. Dat zijn wij. Ook de montage wordt gedaan door onze vakmensen, met alle aandacht en liefde die het verdient.

Contact opnemen

Strakke, elegante stalen designs

Bij Metaal-Art houden we van strak. Strakke designs, onzichtbare naden en een haarfijne afwerking. We passen jouw stalen constructie precies in je interieur. Alsof hij er altijd al geweest is.

Staal klinkt misschien zwaar en lomp. Je maakt er juist de meest luchtige, doorzichtige constructies mee. Metaal kan veel hebben. Zelfs als je maar weinig materiaal gebruikt. Daarom kunnen we elegante designs maken die met andere materialen niet mogelijk zijn. Die staan als een huis in je huis.

Maatwerk met staal, zonder concessies ·

Meet the team

Dit zijn de helden van Metaal-Art. Samen maken zij iedere dag weer de mooiste stalen constructies.

Onze tevreden klanten

Tientallen reviews op Google, alle vijf sterren!


Metaal-Art: maatwerk met staal, zonder concessies

Metaal-Art

Welkom in onze wereld!

Bereid je voor op vonken, vuur, lasers en vooral heel. veel. staal. Wij zijn Metaal-Art, metaalbewerkers uit Amersfoort. Wat we het liefst doen? Strakke stalen designs maken. We ontwerpen en produceren stalen trappen, deuren, beloopbaar glas en nog veel meer. Wil je iets van staal op maat laten maken? Je bent aan het juiste adres!

Balustrade op maat, Metaal-Art

Dit kan je verwachten van Metaal-Art

Hoogste kwaliteit

Met de hand gemaakte stalen constructies van de hoogste kwaliteit

Producten op maat

Producten op maat, dus jij beslist mee. Ook over de kleinste details

Alles onder één dak

Alles onder één dak: inmeten, ontwerp, productie en montage

Allround metaalbewerkers

Je project wordt gemaakt door ervaren, allround metaalbewerkers

Strakke planning

Heldere planningen, strakke afspraken

Trotse metaalbewerker uit Amersfoort

Alles uit metaal halen, daar draait het om bij Metaal-Art. Ons hoofdkwartier vind je in het hartje van Nederland: Amersfoort. Daar vonkt en spettert het iedere week. We zijn met 12 enhousiaste metaalbewerkers. Echte makers, met 2 rechterhanden en scherpe ogen. Zij werken voor klanten in heel Nederland aan exclusieve interieurs.

Metaal-Art opende in 2013 de deuren. Of eigenlijk, de deur. Want metaalbewerker Arthur Brekelmans startte Metaal-Art in zijn eigen schuur. Daar maakte hij metalen onderdelen voor machines, maar ook meubels voor familie en vrienden. Die hebben blijkbaar genoeg reclame gemaakt. Metaal-Art groeide snel!


Lees meer over Metaal-Art
Staalwerk en kwaliteit bij Metaal-Art

Recente projecten

Metaal-Art kan met staal alle kanten op.

Bekijk alle projecten

Onze tevreden klanten

Tientallen reviews op Google, alle vijf sterren!


Projecten

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Kwaliteit krijg je alleen met aandacht. We werken met 3D-modellen, lasersnijders en krachtige machines. Toch blijft het mensenwerk. Laat je ons iets maken? Dan weet je zeker dat iemand iedere verbinding kritisch heeft bekeken.

Beloopbaar glas in een stalen constructie


Beloopbaar glas is zeer geschikt om een relatief donkere ruimte te voorzien van……

Stalen balustrade bij een trap


Al het houtwerk hebben we mogen vervangen voor stalen balustrades. Het is een strak…

Twee dubbele taatsdeuren met een originele vlakverdeling


We hebben maar liefst 2 dubbele stalen taatsdeuren mogen plaatsen in deze fraaie woning.…

Stalen zwevende trap met onder kwart


Een stalen zwevende trap met treden van plaatstaal en hout van slechts 50mm dikte, het…

Stalen wand met schuifdeur


Dat dit van origine een garage is geweest zal je nu niet meer zeggen. Leuk dat wij…

Witte stalen balustrades met eikenhout


Veiligheid hoeft niet lelijk te zijn! Dat zie je maar weer met deze prachtige stalen…

Witte stalen spil trap met zig zag motief, schuine balustrade en trapleuningen


Deze stalen trap met naturel gekleurde eikenhouten traptreden en een slank stalen…

Drie stalen spiltrappen


We hebben maar liefst 3 stalen spiltrappen mogen plaatsen in deze moderne woning. Er is…

Stalen balustrade met glas in een splitlevelwoning


Een balustrade mag niet ontbreken bij een splitlevelwoning. Gelukkig hoeft een balustrade…

Enkele stalen taatsdeur met moderne vlakverdeling


Deze taatsdeur heeft geen toeters en bellen, maar is strak en verfijnd. Door de slanke…

Bijzondere stalen steektrap met stalen balustrades en massief eiken treden


Deze steektrap en balustrades met prachtig staalwerk verbindt de woonkamer met de hoger…

Beloopbaar glas boven een keuken


Lopen op beloopbaar glas is op zich al een unieke beleving. Maar biedt tevens een mooie…