Dubbele draaideuren te Almere

De klant in Almere wilde een zo smal mogelijk kozijn voor de dubbele deuren. Wij hebben voorgesteld om enkel een stalen hoekprofiel van 40x20mm van 5mm dik toe te passen als kozijn. Naast het design van de nog smallere profielen is het voordeel dat de deuren allebei 2cm breder worden. Ideaal voor smalle doorgangen.

Dubbele draaideuren te Zeist

Een van de meest gekozen deur is de draaideur. Om de deur zit altijd een kozijn (er is geen sprake van een drempel op de vloer). De deur wordt d.m.v. aanlaspaumelles vastgelast.

Stalen draaideur met zijpaneel

Deze doorgang was net te breed voor alleen een deur. Daarom adviseerden wij om de breedte van de doorgang te delen door 3. De breedte van de deur wordt dan 2/3 en de breedte van het vaste zijpaneel 1/3. Op deze manier klopt het geheel en zijn de verhoudingen verantwoordt esthetisch!

Stalen schuifdeuren te Bunschoten

Eind augustus mochten wij de door ons geproduceerde schuifdeuren monteren. De doorgang afmetingen waren 2450mm hoog bij 1500mm breed. Deze deuren zijn speciaal gepoedercoat in een kleur die niet vaak voorkomt, namelijk "antraciet-grijs" / RAL7016.

Dubbele taatsdeuren te Amstelveen

Kort geleden plaatsten wij deze dubbele taatsdeur mét kozijn. Normaal gesproken hoeft er voor taatsdeuren geen kozijn geplaatst te worden maar de klant vond het mooi om een geheel ervan te maken...