stalen balustrades op maat

Stalen balustrades

Met stalen balustrades creëer je naast veiligheid ook een ruimtelijk gevoel. Deze maken we op maat: met horizontale spijlen, verticale spijlen, met staaldraad of met glas.Uiteraard staat bij al onze balustrades de fijnste afwerking voorop. De rest bepaal je zelf, tot in detail.

Redenen voor een balustrade van Metaal-Art:

  • Handgemaakt in eigen werkplaats
  • Eigen ontwerp
  • 10 jaar garantie

Offerte aanvragen

Ook stalen balustrades stellen we graag helemaal naar wens met je samen, waarbij we ook denken aan veiligheid. De balustrades zijn toepasbaar langs een trap en/ of langs het trapgat.

Nothing found.

Veel mensen kiezen een zwarte poedercoating, zowel voor een klassieke of een moderne uitstraling, maar elke kleur is mogelijk. Maak het zo bont als je wilt.

Nothing found.

Veel mensen kiezen een zwarte poedercoating, zowel voor een klassieke of een moderne uitstraling, maar elke kleur is mogelijk. Maak het zo bont als je wilt.

Nothing found.

Hoe we het aanpakken

Stap 1: Een gesprek over uw wensen

Dit kan telefonisch, bij u thuis, maar bij voorkeur bij ons in de showroom/ de werkplaats. Dit gesprek is bedoeld om uw wensen te bespreken en om u aan de hand hiervan te informeren over de mogelijkheden. Aan het einde van dit gesprek komen we tot een definitieve offerte.

Stap 2: Afspraken maken

Als we aan de slag mogen, maken we afspraken over het moment van inmeten en monteren. Dit doen we het liefst zo vroeg mogelijk, zodat wij de productietijd en montage tijdig kunnen inplannen. Tussen inmeten en monteren zit op deze manier vaak niet langer dan drie weken.

Indien van toepassing en gewenst, hebben we in deze fase ook even contact met de aannemer.

Stap 3: Inmeten

Op het afgesproken moment komt de werkvoorbereider bij u inmeten. Op dit moment worden de details nog eens doorgenomen. Omdat alles op de millimeter moet kloppen, is het handig als de muren voor die tijd zijn afgewerkt.

Stap 4: Werkvoorbereiding

Wij gaan aan de slag met technische tekening. Als u dit wenst, ontvangt u deze tekening voor akkoord per mail.

Stap 5: Productie

Met volle enthousiasme en precisie wordt uw product door vakmensen met de hand vervaardigd in onze werkplaats in Amersfoort. Enkel de poedercoating besteden we uit. Als u het leuk vindt, bent u van harte welkom voor een kijkje in de keuken tijdens het productieproces!

Stap 6: Montage

En daar komt alles samen. De monteurs van Metaal-Art komen op de afgesproken datum bij u monteren.

Als alles gemonteerd en afgesteld is, maken we de boel weer schoon en vertrekken we als u helemaal tevreden bent.

Stalen balustrades: Offerte op maat

Gebruik ons aanvraag formulier voor stalen deuren & kozijnen en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contactgegevens

Waar wil je een offerte voor ontvangen?

Wat wij voor je kunnen maken

Nothing found.

Nothing found.