Stalen deuren en kozijnen

Een ruimer gevoel creëren, met meer licht – daarvoor zijn stalen deuren en kozijnen ideaal. Ongeacht welk interieur, een stalen deur is een echte eyecatcher; tijdloos, robuust en exclusief. En onderhoudsarm, natuurlijk. Maar het belangrijkste voordeel is wel dat je er maximaal licht mee doorlaat. Want staal is zo krachtig dat de dunste profielen volstaan.

Offerte aanvragen

Stalen deur op maat? Daag ons uit

Uiteraard staat bij al onze deuren de fijnste afwerking voorop. De rest bepaal je zelf, tot in detail. Van het soort deur tot de afwerking, van de vlakverdeling tot de kleur van de poedercoating. En dat is niet het enige. Wil je bijvoorbeeld een unieke deurgreep, of dat bijzondere glas dat je op Pinterest zag? Daag ons uit, houden we van.

Voordelen stalen deuren en kozijnen van Metaal-Art:

  • Ruimtelijk gevoel
  • Minder tocht en geluid
  • Staal! geen aluminium
  • Handgemaakt
  • 10 jaar garantie

Stalen deuren en kozijnen: een unieke uitstraling

Onze deuren worden op maat gemaakt en zijn van staal! Dus geen aluminium, of andere concessies. Nadat we zelf hebben ingemeten, produceren we deze in onze eigen werkplaats in Amersfoort. Na het poedercoaten zijn de deuren klaar voor montage... je raad het al: ook dat doen we zelf. We leveren elke deur standaard met gelaagd veiligheidsglas of isolerend glas. Daarvoor werken we al jarenlang samen met Saint Gobain, de Rembrandt onder de glasleveranciers. Samen maken we alle glaswensen waar.

Om een indruk te geven van de overige mogelijkheden, hebben we de belangrijkste hieronder op een rijtje gezet.

Maatwerk… het kiezen wordt er niet makkelijker op. Het is handig om eerst het type deur of kozijn te kiezen.

Nothing found.

Ga je voor een moderne uitstraling? Kies dan weinig vlakken en meer glas. Wil je een klassieke, huiselijke uitstraling? Dan kies je juist meer vlakken en meer staal. Voor de perfecte glas-staal ratio gebruiken we een geheime formule. Net Coca-Cola.

Nothing found.

Wij werken met verschillende profielen, zoals HOP-profielen en T-profielen. Om te beoordelen wat je het mooiste vind, moet je eigenlijk even langskomen. Toch een korte beschrijving.

Nothing found.

Lang, kort, dik, dun – de variëteit aan handgrepen houdt menig van ons ’s nachts wakker. Het beste kies je natuurlijk een praktische deurgreep die past bij de stijl van je deur. Hier helpen we graag bij.

Nothing found.

We verklapten het al. Ook de glasleverancier doet geen concessies en blijft innoveren.

Nothing found.

Veel mensen kiezen een zwarte poedercoating, zowel voor een klassieke of een moderne uitstraling, maar elke kleur is mogelijk. Maak het zo bont als je wilt.

Nothing found.

Verbazen, met de zekerheid dat er geen tweede van is. Het kan met de onderstaande opties.

Nothing found.

Hoe we het aanpakken

Stap 1: Een gesprek over uw wensen

Dit kan telefonisch, bij u thuis, maar bij voorkeur bij ons in de showroom/ de werkplaats. Dit gesprek is bedoeld om uw wensen te bespreken en om u aan de hand hiervan te informeren over de mogelijkheden. Aan het einde van dit gesprek komen we tot een definitieve offerte.

Stap 2: Afspraken maken

Als we voor jullie aan de slag mogen, maken we afspraken over het moment van inmeten en monteren. Dit doen we het liefst zo vroeg mogelijk, zodat wij de productietijd en montage tijdig kunnen inplannen. Tussen inmeten en monteren zit op deze manier vaak niet langer dan drie weken.

Indien van toepassing en gewenst, hebben we in deze fase ook even contact met de aannemer.

Stap 3: Inmeten

Op het afgesproken moment komt de werkvoorbereider bij u inmeten. Op dit moment worden de details nog eens doorgenomen. Omdat alles op de millimeter moet kloppen, is het belangrijk dat de onderstaande zaken voor die tijd zijn geregeld.

  • De vloer, de wanden en de plafonds zijn volledig afgewerkt, zodat de hoogte en de breedte van het kozijn en of van de deur precies kan worden ingemeten.
  • Voor het mooiste resultaat, wijkt de sparingsmaat niet meer dan 4 millimeter af. Goed om dit even met de aannemer of stukadoor te bespreken.
  • Kiest u voor taatsdeuren en heeft u vloerverwarming, dan is het belangrijk dat we hiervan op de hoogte zijn.

Stap 4: Werkvoorbereiding

Wij gaan aan de slag met technische tekening. Als u dit wenst, ontvangt u deze tekening voor akkoord per mail.

Stap 5: Productie

Met volle enthousiasme en precisie wordt uw product door vakmensen met de hand vervaardigd in onze werkplaats in Amersfoort. Enkel de poedercoating besteden we uit. Als u het leuk vindt, bent u van harte welkom voor een kijkje in de keuken tijdens het productieproces!

Stap 6: Montage

En daar komt alles samen. Minimaal twee monteurs van Metaal-Art komen op de afgesproken datum bij u monteren.

Als alles gemonteerd en afgesteld is, maken we de boel weer schoon en vertrekken we als u helemaal tevreden bent.

Offerte op maat

Gebruik ons aanvraag formulier voor stalen deuren & kozijnen en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contactgegevens

Waar wil je een offerte voor ontvangen?

Wat wij voor je kunnen maken

Nothing found.

Nothing found.