Stalen wandbekleding

Uitgekeken op je schilderwerk of behang en toe aan iets bijzonders? Met een stalen wandbekleding creëer je een verpletterende indruk. Jij geeft de maten van je wand aan, wij knippen het en bevestigen het aan de muur. Precies op maat.

Offerte aanvragen

Wand van staal: voor de uitstraling die jij zoekt

Blauwstaal is natuurlijk helemaal hot. Maar ook gepoedercoat plaatstaal passen we veel toe voor een moderne uitstraling. Elke kleur is mogelijk. Daarnaast kies je uit verschillende vlakverdelingen en structuren: denk aan stroken, figuren, grote platen of kleine vlakken, of juist een combinatie. Voor binnen of buiten.

Redenen voor wandbekleding van Metaal-Art:

  • Inmeten, productie én montage
  • Eigen unieke ontwerp samenstellen
  • Feilloze afwerking

Elke metaalsoort heeft een eigen karakter. Blauwstaal en RVS hebben van zichzelf al een bijzondere uitstraling. ‘normaal’ staal wordt voor een moderne look vaak gepoedercoat.

Blauwstaal

Een bijzondere staalvorm met een typische, warm-blauwe gloed die constant je blik trekt – ook omdat de kleur steeds verandert aan de hand van het licht. Ideaal voor een moderne, huiselijke uitstraling en prachtig in losse stroken die net van elkaar verschillen.

Cortenstaal

Staalsoort met een bruine roestlaag. Deze laag beschermt het staal voor verder oxidatie, waardoor een weervast materiaal ontstaat. Ideaal voor een industriële uitstraling, zowel binnen als buiten.

RVS

Staal met een koele, neutrale uitstraling. Uitstekend voor combinaties met contrasterende materialen, zoals steen of hout. Tijdloos, makkelijk schoon te houden en niet kapot te krijgen.

Gepoedercoat plaatstaal

Een strakkere muur kunnen we ons niet voorstellen. Een muur met gepoedercoat plaatstaal is flawless, in elke kleur en vorm.

Stalen wandbekleding: Offerte op maat

Gebruik ons aanvraag formulier voor stalen deuren & kozijnen en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contactgegevens

Waar wil je een offerte voor ontvangen?