De helden van Metaal-Art

Lees hier uitgebreid wie wij zijn, waar we goed in zijn en wat wij het liefst doen.

ARTHUR

Eigenaar & Oprichter

Arthur! Als vliegende keep is hij het hart van Metaal Art. Hij houdt de standaard hoog; de afwerking van de stalen producten moet perfect zijn, met een verrassend goede Service. Als vriend en collega zorgt hij ervoor dat niemand iets te kort komt. De ambacht komt uit zijn tenen. Waar het 9 jaar geleden begon in een schuurtje, is hij daar op zaterdag nog steeds niet weg te slaan.

JORDY

Eigenaar

Met deze man heeft Metaal Art stappen gemaakt. Niet alleen een mooi product, maar ook een sterke organisatie. Jordy! Onze expert, die niet alleen op technisch, maar ook op esthetisch vlak met je kan meedenken. Een bevlogen persoon en een sterke sparringpartner met als doel het project te brengen naar een hoger niveau. Als je met iemand een afspraak kunt maken, dan is het wel Jordy. Zijn Levensmotto: “Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today”.

RYANNE

Office manager

Onze altijd opgewekte creatieve denker die houdt van regelen. Ryanne stelt orde op zaken! Of het nou gaat om de Socials of ons eigen interieur. Het moet er gelikt uit zien! Als fijnproever houdt ze van lekker eten en mooie materialen. Vol enthousiasme is ze in de hectische wereld van de mannen de perfectioneerde noot. Een publiek geheim: zingen kan ze ook nog!

BAS

Projectleider

Een engineer in hart en nieren, complexe vraagstukken….leg het maar bij Bas neer. Hij creëert een goede harmonie tussen de wensen van de klant en de technische uitvoering. Exclusieve trappen, beloopbaar glas, automatische luiken, dit is uniek specialisme waar hij zich in thuis voelt. Trouwens, lekker retro; verder vind je deze plantenliefhebber ook vaak op zijn Solex of klussend aan zijn Kever.

QUINTEN

Allround Lasser & Monteur

Het Metaal Art DNA stroomt door zijn aderen; Dit is Quinten. Als doorgewinterde kracht van Metaal Art is hij vooral bij onze klanten te vinden om een stalendeur of trap tot perfectie te monteren. Tijdens het lassen, want ja dat kan hij ook, spat de passie voor metaalbewerking ervan af. Een leuk weetje: Als vaste volkszanger op de vrijdagmiddagborrel is Quinten niet te missen.

BAS

Allround Lasser & Monteur

Deze nuchtere alleskunner komt altijd thuis met resultaat. Bas klaart de klus! Door zijn brede ervaring in techniek weet hij met creatieve oplossingen de montage naar zijn hand te zetten. Hij houdt van sleutelen, kwalitatieve producten en gaat voor een high end afwerking. Weet je: Hij is gek op Frankrijk, spreekt de taal en ook voor authentieke Franse gerechten kan je bij hem terecht.

TIM

Projectleider

Van meten, ontwerpen tot montage, hij heeft overal kaas van gegeten en leidt het project in goede banen; Dit is Tim. 3 telefoontjes tegelijk, kort op de bal en een allemansvriend. Vertaalt in zijn ontwerpen de wensen van de klant tot een mooi en vooral werkend resultaat. Het is ook een grapjesmaker…..

LUUK

Allround Lasser & Monteur

Vanaf dag 1 is hij erbij. Met meer dan 500 succesvolle montages op zak en oog voor detail is hij het fundament van Metaal Art. Luuk! Monteren en lassen: hij kent het vak als geen ander. Een mensenmens, altijd vrolijk, twee rechter handen en erg grappig. Daarnaast kan hij een knap staaltje skiën.

ROY

Allround Lasser & Monteur

Deze harder werker maakt de meters op de complexere projecten. Roy is een oermens, wild kamperen, hout hakken, schieten met pijl & boog, maar vooral maken! 2 rechter handen, mooie materialen en dan ontstaat er iets moois. Leuk weetje: Door weer en wind een uur naar het werk fietsen doet hij dagelijks zonder blikken en blozen.

JIMMY

Sales

Heb je Jimmy al gesproken? In het eerste contact met Metaal Art is dit je man! Deze sociale sportfanaat is geïnteresseerd in je plannen en vertelt je wat hij voor je kan betekenen. Dat helpen is hem trouwens op het lijf geschreven. Naast zijn werk voor Metaal Art is hij Buddy voor mensen met een beperking. Zijn lijfspreuk: ‘’Hakuna Matata’’ maak je geen zorgen, alles komt goed’.

LAURA

Projectleider

Laura had de liefde voor het bouwen al op jonge leeftijd te pakken. De lego bouw projecten raakten nog net niet het plafond aan. Haar enthousiasme en haar talent voor het bedenken van creatieve oplossingen maakt haar een ware aanwinst voor ons team. Ze is bescheiden, maar vergis je niet deze stoere meid heeft heel wat in haar mars. In haar vrije tijd rijdt zij motor en maakt zij mooie creaties van staal met lasersnijden.

WESSEL

Allround Lasser & Monteur

Wessel, een nuchtere alleskunner maakt al een aantal jaren deel uit van ons team. Met een scherp oog op kwaliteit zorgt hij dat elk project er gelikt uit ziet. Want dat is zijn drive, zorgen voor een goed product en een tevreden klant. In zijn vrijetijd is deze handige Harry dingen aan het maken van staal maar hij heeft ook andere projectjes. Zo heeft hij eens uit losse onderdelen en slimme filmpjes op internet zijn eigen computer gebouwd. Gezellige avonden met vrienden, maar ook een potje schaken met zijn moeder slaat hij nooit af.

Wil je ook bij ons komen werken?

Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie waarbij je met je team elke dag een unieke uitdaging aangaat? Een team van jonge en professionele collega’s. Waarbij plezier en samenwerken de norm is Solliciteer dan bij ons op één van onze vacatures!

Ik wil werken bij Metaal-Art
Team staalbewerkers