De helden van Metaal-Art

Lees hier uitgebreid wie wij zijn, waar we goed in zijn en wat wij het liefst doen.

QUINTEN

Allround Lasser & Monteur

Het Metaal Art DNA stroomt door zijn aderen; Dit is Quinten. Als doorgewinterde kracht van Metaal Art is hij vooral bij onze klanten te vinden om een stalendeur of trap tot perfectie te monteren. Tijdens het lassen, want ja dat kan hij ook, spat de passie voor metaalbewerking ervan af. Een leuk weetje: Als vaste volkszanger op de vrijdagmiddagborrel is Quinten niet te missen.

KICK

Allround Lasser & Monteur

Kick, de kunstenaar in ons midden! En dit is niet gelogen want naast de mooie dingen hij in de werkplaats van Metaal Art maakt, maakt deze artistiekeling ware kunst objecten. Zijn passie voor staal omschrijft hij als volgt; Het staal wordt heel heet, vergt veel energie om te vormen, het zware werk, de ambacht, de egaliteit en het mooie eindwerk maakt het staal een bijzonder gaaf materiaal om mee te werken.

TIM

Projectleider

Van meten, ontwerpen tot montage, hij heeft overal kaas van gegeten en leidt het project in goede banen; Dit is Tim. 3 telefoontjes tegelijk, kort op de bal en een allemansvriend. Vertaalt in zijn ontwerpen de wensen van de klant tot een mooi en vooral werkend resultaat. Het is ook een grapjesmaker…..

LUUK

Allround Lasser & Monteur

Vanaf dag 1 is hij erbij. Met meer dan 500 succesvolle montages op zak en oog voor detail is hij het fundament van Metaal Art. Luuk! Monteren en lassen: hij kent het vak als geen ander. Een mensenmens, altijd vrolijk, twee rechter handen en erg grappig. Daarnaast kan hij een knap staaltje skiën.

ROY

Allround Lasser & Monteur

Deze harder werker maakt de meters op de complexere projecten. Roy is een oermens, wild kamperen, hout hakken, schieten met pijl & boog, maar vooral maken! 2 rechter handen, mooie materialen en dan ontstaat er iets moois. Leuk weetje: Door weer en wind een uur naar het werk fietsen doet hij dagelijks zonder blikken en blozen.

JIMMY

Sales

Heb je Jimmy al gesproken? In het eerste contact met Metaal Art is dit je man! Deze sociale sportfanaat is geïnteresseerd in je plannen en vertelt je wat hij voor je kan betekenen. Dat helpen is hem trouwens op het lijf geschreven. Naast zijn werk voor Metaal Art is hij Buddy voor mensen met een beperking. Zijn lijfspreuk: ‘’Hakuna Matata’’ maak je geen zorgen, alles komt goed’.

LAURA

Projectleider

Laura had de liefde voor het bouwen al op jonge leeftijd te pakken. De lego bouw projecten raakten nog net niet het plafond aan. Haar enthousiasme en haar talent voor het bedenken van creatieve oplossingen maakt haar een ware aanwinst voor ons team. Ze is bescheiden, maar vergis je niet deze stoere meid heeft heel wat in haar mars. In haar vrije tijd rijdt zij motor en maakt zij mooie creaties van staal met lasersnijden.

WESSEL

Allround Lasser & Monteur

Wessel, een nuchtere alleskunner maakt al een aantal jaren deel uit van ons team. Met een scherp oog op kwaliteit zorgt hij dat elk project er gelikt uit ziet. Want dat is zijn drive, zorgen voor een goed product en een tevreden klant. In zijn vrijetijd is deze handige Harry dingen aan het maken van staal maar hij heeft ook andere projectjes. Zo heeft hij eens uit losse onderdelen en slimme filmpjes op internet zijn eigen computer gebouwd. Gezellige avonden met vrienden, maar ook een potje schaken met zijn moeder slaat hij nooit af.

EMILE

Werkplaats Chef

Emile, de man van de club. Zowel bij Metaal Art als bij zijn voetbalvereniging. Als teamleider zit hij kort op de bal, zorgt hij dat de doelen worden behaald, maar is ook een gangmaker in het team. Hij werkt graag met staal, wat grof en zwaar is en wat je goed kan vormen tot een elegant eindproduct. De stalen producten zijn echt een mooie toevoeging in een woning. Dit maakt hem trots!

Wil je ook bij ons komen werken?

Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie waarbij je met je team elke dag een unieke uitdaging aangaat? Een team van jonge en professionele collega’s. Waarbij plezier en samenwerken de norm is Solliciteer dan bij ons op één van onze vacatures!

Ik wil werken bij Metaal-Art
Team staalbewerkers