Interieur voor winkels en horeca

Jaap van Boer Zoekt Vrouw verwoordde het zo mooi: “You never get a second opinion for a first impression.” Die man snapt het – het gaat om de eerste indruk. En een krachtige eerste indruk, dat bereik je zeker met staal; denk aan wijnrekken, ophangrekken of tafels, maar ook room-dividers of wandpanelen. Perfect voor een rauwe, industriële look, maar ook voor een feilloze moderne uitstraling is staal ideaal.

  • Advies vanaf eerste ontwerp tot eindproduct
  • Maatwerk - oneindig veel mogelijkheden
  • Handgemaakt in eigen werkplaats

Offerte aanvragen

Hoe we het aanpakken

We zijn graag betrokken vanaf begin tot eind: van de eerste ideeën, schetsen en ontwerp tot de realisatie van een oerdegelijk, uniek eindproduct. Dat maken we trouwens volledig zelf, in onze werkplaats in Amersfoort.

Stap 1: Een gesprek over uw wensenDit kan telefonisch, bij u thuis, op locatie, maar bij ons in de showroom/ de werkplaats. Dit gesprek is bedoeld om uw wensen te bespreken en om u aan de hand hiervan te informeren over de mogelijkheden. Aan het einde van dit gesprek komen we tot een definitieve offerte.

Stap 2: Afspraken makenAls we voor jullie aan de slag mogen, maken we afspraken over het moment van meten en monteren. Dit doen we het liefst zo vroeg mogelijk, zodat wij de productietijd en montage tijdig kunnen inplannen. Tussen inmeten en monteren zit op deze manier vaak niet langer dan drie weken.Indien van toepassing en gewenst, hebben we in deze fase ook even contact met de aannemer.

Stap 3: InmetenOp het afgesproken moment komt de werkvoorbereider bij u inmeten. Op dit moment worden de details nog eens doorgenomen.

Stap 4: WerkvoorbereidingWij gaan aan de slag met technische tekening. Als u dit wenst, ontvangt u deze tekening voor akkoord per mail.

Stap 5: ProductieMet volle enthousiasme en precisie wordt uw product door vakmensen met de hand vervaardigd in onze werkplaats in Amersfoort. Enkel de poedercoating besteden we uit. Als u het leuk vindt, bent u van harte welkom voor een kijkje in de keuken tijdens het productieproces!

Stap 6: MontageEn daar komt alles samen. Minimaal twee monteurs van Metaal-Art komen op de afgesproken datum bij u monteren.Als alles gemonteerd en afgesteld is, maken we de boel weer schoon en vertrekken we als u helemaal tevreden bent.

Offerte op maat

Gebruik ons aanvraag formulier voor stalen deuren & kozijnen en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Wat wij voor je kunnen maken

Nothing found.

Nothing found.